Inlogformulier


Zoeken


Website
Internet

De Bijbel

Mijn weg door de kerk Wil je weten over welke gedeeltes uit de Bijbel in deze website informatie staat?

Mijn Facebook

Ga naar: mijn Facebook

Agenda

Reformatorisch Dagblad - Kerknieuws

De website www.rd.nl is een digitale productie van het Reformatorisch Dagblad, een landelijk christelijk dagblad van bevindelijk gereformeerde signatuur. Het Reformatorisch Dagblad is onderdeel van de Erdee Media Groep.
  1. Jesaja 28:16
  2. Borden met Bijbelteksten. Tineke van der Veen vindt ze op rommelmarkten en in kringloopwinkels en hangt ze op in haar huis. In de hal, de woonkamer en zelfs in de garage. Nu is er geen ruimte meer, dus moet de laatste aankoop op Marktplaats.
  3. Het dorp Hoornaar in de Alblasserwaard ademt rust en vrede. Haast en stress lijken er ver weg. Mensen groeten elkaar op straat. Het dorp heeft maar één kerk, de hervormde. De dominee ervan is predikant voor iedereen.
  4. Kinderen opdragen én dopen komt steeds meer voor in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), soms in dezelfde dienst.
  5. Kandidaat G. P. van Nieuw Amerongen heeft woensdag intrede gedaan in de gereformeerde gemeente te Goes. Zijn bevestiger, ds. J. M. D. de Heer (Middelburg-Centrum), sprak over 2 Korinthe 5:20a. Aan de handoplegging namen deel: ds. De Heer, ds. C. van Krimpen, ds. P. Mulder, ds. G. Clements, ds. C. A. van Dieren, ds. A. H. Verhoef en ouderling C. Hoogerland.

Moge uit Sion de Heer u zegenen,
die hemel en aarde gemaakt heeft.
Psalm 134 : 3