Inlogformulier


Zoeken


Website
Internet

De Bijbel

Mijn weg door de kerk Wil je weten over welke gedeeltes uit de Bijbel in deze website informatie staat?

Mijn Facebook

Ga naar: mijn Facebook

Agenda

Reformatorisch Dagblad - Kerknieuws

De website www.rd.nl is een digitale productie van het Reformatorisch Dagblad, een landelijk christelijk dagblad van bevindelijk gereformeerde signatuur. Het Reformatorisch Dagblad is onderdeel van de Erdee Media Groep.
  1. 1 Korinthe 6:20a
  2. David getuigt in Psalm 16 dat Jezus Christus leeft. Met verwijzing naar Psalm 16 getuigt Petrus in zijn pinksterpreek dat Jezus leeft. „Is jouw leven ook een getuigenis dat Jezus Christus wel dood geweest is, maar eeuwig leeft? Getuig jij met David en met Petrus dat ook jij met Hem mag leven?”
  3. Honderden Parijzenaars hebben zondag noodgedwongen de paasdienst gevierd in de relatief kleine Saint-Eustachekerk na de brand maandag in de Notre-Dame. De aartsbisschop van Parijs, Michel Aupetit, trok een parallel tussen de herbouw van de kathedraal en de wederopstanding van Jezus Christus, die met Pasen wordt herdacht.
  4. Een bezoek aan de Kerk in Irak, dat laat je niet koud. Jan Dirk van Nifterik (Stichting HVC) vraagt verschillende teamleden van Expeditie Mosul naar wat hen het meest is bijgebleven van deze reis.
  5. Het Museum voor Religieuze Kunst in Uden krijg een nieuwe naam: Museum Krona.

Doorgrond mij, God, en ken mijn hart,
peil mij, weet wat mij kwelt,
zie of ik geen verkeerde weg ga,
en leid mij over de weg die eeuwig is.
Psalm 139 : 23 en 24